Eksarpi

Eksarpi.com je ljubiteljska spletna stran, ki je nastala iz želje po informiranju slovenskih bralcev o kriptovaluti XRP. Namen spletne strani je deliti znanje o temah, ki se nanašajo na kriptovaluto XRP.

Eksarpi.com se ne ukvarja s finančnim svetovanjem. Vsa stališča v zvezi z vsebino te spletne strani so osebne narave in ne predstavljajo finančnih nasvetov.

Eksarpi.com ni borza kriptovalut. Na njej ni mogoče kupovati, prodajati ali menjavati kriptovalut. Bralci spletne strani Eksarpi.com, ki razmišljajo o naložbi svojih sredstev v kriptovalute, naj se pred morebitno naložbo posvetujejo s svojim finančnim svetovalcem. Naložbe v kriptovalute veljajo za tvegane naložbe, zato se je potrebno pred morebitnim nakupom, prodajo ali menjavo kriptovalut dobro informirati.

Eksarpi.com morda vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, kjer je mogoče kupovati, prodajati ali menjavati kriptovalute. Morebitni vlagatelji nas se pred uporabo spletnih strani kriptomenjalnic dobro informirajo in posvetujejo s svojim finančnim svetovalcem.

Eksarpi.com ne prodaja kripto denarnic ali plačilnih kartic. Eksarpi.com morda vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, kjer je mogoče opraviti nakup kripto denarnic ali plačilnih kartic. Morebitni kupci nas se pred nakupom kripto denarnic ali plačilnih kartic dobro informirajo in posvetujejo s svojim finančnim svetovalcem.

Spletna stran Eksarpi.com ne prevzema naložbenega tveganja bralcev te spletne strani nase. Nakupi opravljeni na tretjih straneh so predmet pogodbe med ponudniki izdelkov ali storitev in njihovimi kupci.